Oppstilt, men det skal det være her synes jeg selv. Vet ikke hva andre synes?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger73
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_495481} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
ketil g.

Oppfatter omgivelsene som litt tunge og litt truende. I dette ei jente som ser veldig glad ut.
Synes dette fungerer opp mot de to elementene.
Grunnlag for ettertanke.
Tror mer kontrast ville hjelpe på det visuelle her.

ketil
Solvår B.

Portrett...litt vanskelig å betrakte dette som et portrett.
Jeg liker idéen din. Dette tunge, bastante, grå og dette levende mennesket. Men jeg hadde ønsket meg at hun var litt mer synlig, f.eks. hang over kanten, lagde ablegøyer. At hun rett og slett var enda mer "levende" som en kontrast til betongen.
Det er kjekt at du prøver ut nye motiv. Liker det.
: ) Solvår
Torild H.

Utsnittet er bra, og mykje ein kan få gratis her ved alle dei fine linjene.
Innvendingen min er at bildet, situasjonen kjennes litt for oppstilt, arrangert. Det hadde vore fint å sett jenta springande her, mot høgre, kanskje? Og kanskje også klone vekk ugraset nede, for eit reinare uttrykk?
Torild
Tove H.

Stilig, men enig med Torhild i at hun feks kunne kommet springende mot høyre... det hadde blitt enda bedre!

Tove:)
Avsluttet .

Ingunn, Torild har tatt alle mine ord som jeg fikk opp når jeg så bildet.
Jeg liker veldig godt linjene i bildet, men mener nok muligens at dette ikke er en lekeplass, ei heller en gangsti eller fortau. Det er en kjørerampe opp og ned i etasjer. Der oppholder det seg ikke folk.
Så sånn sett faller det liksom litt igjennom. Ja jeg tror faktisk jeg heller ville sett motivet her uten jenta, sorry for det sjølsagt. Og også bort med ugresset, det er jeg ikke sorry for:)

Mvh arild
Anne-Lise S.

Henger meg de andres kommentarer om gode linjer, god struktur, godt i svart-hvitt. Så kommer men`et. Jenta passer liksom ikke inn slik hun fremstår nå. Om hun hadde kommet springende er et greit forslag. Jeg kunne tenkt meg at jenta satt et sted med hodet i hendene, som om hun gråt, eller at hun sto med ansiktet i hendene og nedvendt hode oppe mot høyre inn mot veggen ved den nedadgående linja i muren. Da ville hennes fortvilte situasjon passet inn i det grå, mektige, tunge, og alle linjene og strukturen. Du ville også ha oppnådd skygge over jenta, noe som også ville forsterket innholdet i bildet. Prøv igjen, Ingunn! Selve området er nemlig flott til dette!

Anne-Lise
Ingunn T.

Ja, det ble litt vel oppstilt dette kanskje ja....
Det var liksom det ultra-oppstilte barnet som ble litt artig her tenkte jeg. Tar dog poengene deres som det absolutt er hold i. Får dra tilbake hit engang tror jeg (ikke langt unna). Setter stor pris på disse kommentarene deres:-) Takk,takk.

Mvh Ingunn
Håvard F.

Opplever bildet litt morsomt der hun står så blid i din kolosale, men minimalistiske komposisjon. Litt titt teii her er jeg :)
mvh
Håvard
Ingunn T.

Takk for ditt synspunkt Håvard. Oppstilte barn på denne måten er jo stort sett tabu, men her brøt jeg med den regelen gitt. Blir sikkert lenge til neste gang. Det fungerer jo stort sett ikke særlig godt, og kanskje ikke her heller. Glad for at i allefall en synes at det gikk an her, siden jeg syntes det selv.

Mvh Ingunn
Inger-Lise S.

Hei Ingunn!
Jeg har sett på dette bildet flere ganger,-det er noe spesielt med det,-noe dobbelt.Jeg skal prøve å sette ord på det, men det blir ikke lett..
Først: Kontrastene. Jenta ser innestengt ut, men smiler tappert (?) likevel.Smilet er vanskelig å tolke.
Jeg tror bildet hadde vokst veldig om jenta ikke smilte i det hele tatt,da hadde vår fantasi fått boltre seg mer. Men det udefinerbare smilet hadde da skapt andre tanker, tror jeg.
Hun står der så liten i de mektige omgivelsene. Det gir rom for tanker.Er hun fanget/ innestengt? Vanskelig å si...Jeg liker bildet,-noe trekker meg til det. Jeg syns kategorivalg "Portrett" ikke passer, men det er tross alt ikke såå viktig..

Hilsen Inger-Lise:)
Ingunn T.

Hallo Inger-Lise og takk for din kommentar. Glad for at du delte den med meg. Spennende å høre dine tanker om bildet.

Har endret kategorien til "barn".

Mvh Ingunn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu