I`ll be watching you.
Utstyr
  • Canon Eos 650
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger338
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_43601} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Eli L.

Litt for hardt synes jeg, men ellers et kjempebra portrett. Intenst blikk. (skulle likt å se en versjon som vikke var så tydelig ps'a!)
Stig S.

Litt skummelt :-) Annerledes portrett; liker fargetonene, synes du gjør en bra PS-jobb her!

--stig--
Bengt I.

Fra en total amatør og nybegynner...for hva det måtte være verdt: Bildet er supert! Stemning og historie. Modellen ser redd ut, og jeg vil vite hvorfor han er redd.. DET er for meg et godt bilde. Det rent tekniske avstår jeg fra å kommentere, kan for lite..
Fred S.

Et bilde jeg har liggende fra mer aktive dager i mørkerommet. Mislykket teknisk, alt for mørkt, derfor PS-behandling med god samvittighet. Jeg har riktignok ikke brukt annet enn Curves; klikket fram og tilbake til jeg fikk det jeg ville ha, mer eller mindre, så PS-jobben er egentlig ikke så mye å skryte av. Takk for kommentarer, forresten.
vh freds
Bengt I.

En ting til. Kritisk... Syns ikke tittelen passer med den stemningen i bildet jeg oppfatter. Men det er så...

*Bengt*
Fred S.

Hei Bengt: Vi har alle vært nybegynnere, og langt på vei føler jeg meg som en slik fremdeles. (Og teknisk kan jeg også lite, hvis det er noen ''trøst'')
Modellen: Tja, mulig hun ser redd ut, var vel heller meningen av hun skulle se litt intens og dyster ut, da. Det er nemlig en hun (!), i høyeste grad, har et par bilder til av henne, bl.a. som blondine. Så Bengt, jeg kan nok ikke fortelle deg hvorfor hun er redd, kameraskrekk har hun i alle fall ikke.
vh freds
Jóhann Á.

Ser ut som dette kan være et sterkt portrett. I hvert fall blikket. Likte ikke effekten noe særlig. Men har du negativen, kan du jo gjøre hele greia digitalt og ha full kontroll hele veien!
Reidun G.

Intenst og litt dystert.
Passer til en spenningsroman.
Reidun
Hans-Einar O.

Mystisk og intenst portrett du har her. Det fikk en ganske malerisk effekt som jeg til dels likte, selv om det kanskje ble vel mye. Men som rent portrett var det utmerket ;-)
Mvh Hans
Avsluttet .

Integrer bildet mer inn i effekten. Skap en helhet i et bilde som igrunn har bra utgangspunkt.
Fred S.

'Integrer bildet mer i effekten''...? Litt tåketale for meg det. Mener du med det at jeg skal finne en effekt som kler modellens uttrykk, eller...? Og ''helheten'', hvordan skape den ? Som lærere har vi en mengde slike ''ideelle fordringer'' å holde oss til, alle like vagt og ullent uttrykt. Så hva med et mer håndgripelig og konkret forslag som klart sier fra om hva du mener. Takk for tipset, tror egentlig det ligger noe der som kan være nyttig for meg, men som sagt....
Takk for kommentarer til alle, forresten. Joda, Johann, jeg har både dette og flere negativer, men vil leke meg fram med forskjellige uttrykksmidler/effekter i første omgang, regner med at snart er inne i en liten ''portrett-fase''.
vh freds
Tom A. T.

Spesielt portrett. Som Reidun er inne på så kan det sikkert passe som bokomslag for en roman.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu