Le til verden.
Eller kanskje heller: Le AV den. Denne gangen skal A. få slippe å stirre intenst og dystert på deg, og heller le av deg/oss/livet. Dagens lille refleksjon skal nemlig handle om det absurde, og hvis du hører til dem som ergrer deg over for mye tekst (husk at dette er en billedside), så ikke les videre. Se på bildet, mye å sette fingeren på her; eller finn deg et annet.
Men altså; det absurde. Det er mye rart jeg finner absurd: Norsk skolepolitikk, f.eks. Dere skulle bare bare visst hvor mange hysterisk morsomme forsøk vi har drevet de siste årene. Og så kongehuset da: En absurd institusjon, som norsk press hjelper til å framstå lattervekkende absurd. Tankevekkende absurd er det Big Brother gjør med den oppvoksende slekt; jeg har elever som utvilsomt ville ha byttet engelsk med muligheten til å lære seg totning.
Og der var vi ved poenget for dagens minikåseri: BB: Det er ganske absurd når en kar i ren og skjær pubertetsrus legger ut et bilde av en dusjende BB-deltaker, fotografert direkte fra TV. Det er enda mer absurd når noen hevder at slikt er OK, ut i fra hensynet til ''kunstnerisk frihet''. Videre er det absurd når mange kommentarer går på ''at slike bilder bør vi ikke kommentere'', og dermed har en allerede kommentert bildet. Og selvsagt er det absurd at over 1000 dottere har sett elendigheten.
Så A. kan gjerne le av dotten, som igjen er en del av verden: Hun har selv befunnet seg i absurde situasjoner på britisk TV, men dette bilder er IKKEtatt fra TV, så rop for all del ikke på David. Gjør heller dot.no. mindre absurd ved å overse bilder av typen jeg nevnte, og hvis dere ikke liker dette bildet, eller kanskje teksten min, så overse den istedet for å ergre deg. Men så langt som dette har du vel uansett ikke lest
Utstyr
  • Canon Eos 650
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger584
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_45919} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
monica p.

Skjønner at du har mye på hjertet i kveld Fred, jeg leste alt jeg.
Liker i alle fall farvetonene på bildet, skulle vært skarpere.
Mvh Monica:o)
Jóhann Á.

Hei Fred!
Høfelig irritert, kanskje? Greit nok det.
Bildet er pent det. Som monica sier kunne jeg gjerne ha sett det skarpere og med utsnitt hvor høyre armen ikke blir kuttet i to.
Når det gjelder uttrykket er det mere forføring en at hun ''ler av deg/oss/livet''. Og det liker jeg! :o)
Thomas B.

Leste teksten først og er veldig enig med deg. Etterpå så jeg på bildet og smilte tilbake..:)

Thomas
Fred S.

Skarpere ? Jeg har jo softet henne denne gangen, derfor det uskarpe inntrykket. Skal en først le av verden, må en gjøre det mjukt og ikke alt for provoserende i slike ulvetider.
vh fred
Odd L.

Dette bildet vil jeg si er godt fordi det virker ekte og personlig. Det kan neppe sies om BB-bildet du refererer til, men dersom kriteriet for et godt bilde er at det skaper engasjement, er det bra det også. Men kriteriet er kanskje for lettvint og unyansert?
Rune N.

OK bilde, men likte teksten bedre...

mvh
Rune
Tom E. F.

Hei, Fred!
Godt at du vil noe - og at du bryr deg så du gjør noe med det også! All respekt!
Bildet skal vel egentlig kommenteres først - friskt og på alle måter OK. (Det å kunne ha en slik person leende mot deg kan vel for mange være en ønskedrøm!)
Ang. hva ''ungdommer'' er opptatt av, og hva vi som har levd en del tiår med ulike ''forsøk'' fra ulike hold - så er det vel ganske store sprik. Skal ikke fylle ut hele ruten her (selv om det kunne være lett), men bare kort si at vi (''eldre'') nok har et ganske annet ståsted og ser gjennom ''håpløst'' gamle ''linser'' på det som rører seg i dag. (Aristoteles ''klagde'' - han óg!)
Til en ''gammel'' pedagog som meg kan du godt sende noen ord på e-post, så kan vi jo prate mer...
mvh Tom
Johannes S.

Et godt innlegg Fred, både i bilde og tekst...

Bildet faller i smak, med fine linjer, og en varm fargetone, som uderbygger den herlige kommunikasjonen fra ''modellen''.

Jeg setter også stor pris på at noen ''bryr seg'' i forhold til hva som presenteres her på dot'en, og håper engasjementet kan være med på å bidra til et mer velfungerende ''anarki''...

MVH Johannes
Fred S.

Takk for kommentarer ! Er nok litt i tvil om egen motivasjon for å skrive disse ''refleksjonene'': Muligens er det mer et konstruert forsøk på å vise engasjement enn virkelig ektefølt sådant. Kan også rett og slett være en litt omstendelig innfallsvinkel til selve bildet, eller kanskje ganske enkelt en liten skriveøving. Hvem vet..
Sender deg en mail, Tom. Vi har jo vært på kommenterende fot en stund nå, så jeg kan alltids presentere meg selv litt nærmere.
vh fredS
Steinulf L.

Bildet er flott, fikk meg til å smile tilbake. Leste hele innlegget dit. Mye sant der. Samtidig er jeg enig med Tom E. Tror at det beste vi kan gjøre er å velge bort det vi finner absurd og uakseptablelt, ikke forlange at det fjernes.
Reidun G.

Du verden, et utslag av coolpix abstinens ?
Nå ja - et pent bilde, og jeg ler med henne :-)
Reidun
Arild S.

Pent bilde og smil, men ville nok enten hatt det skarpere eller mer diffust.
Jeg syns også det er ok at du kommer med dine absurde refleksjoner i bildeteksten...

:) Arild
Elisabeth W.

'Muligens er det mer et konstruert forsøk på å vise engasjement enn virkelig ektefølt sådant. Kan også rett og slett være en litt omstendelig innfallsvinkel til selve bildet, eller kanskje ganske enkelt en liten skriveøving. Hvem vet.. '' Hjelp! På denne måten blir det sannelig ikke lett å få noe inntrykk av hvem du er, eller vite hva du mener når du sier et eller annet. Uttrykket til jenta på bildet er fint, mer skarphet på øynene hadde vært bedre.

-- Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu