Neuschwanstein
Utstyr
  • Canon Eos 650
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger338
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_43468} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Nils B.

Lekkert men det er mulig at det fortoner seg som noe oversaturert. Men dette er eventyrland!!!!
mvh Nils
Reidun G.

Flotte farger i tåkeheimen. Litt uskarpt - tatt på lang avstand ?
Reidun
Rune N.

Eventyrland er ordet!

mvh
Rune
Tomm H.

Flott og eventyrlig. Litt trangt over tårnet.
Hans-Einar O.

Ser ut som et sted som bare finnes i våre drømmer. Drømmeaktig og vakkert med fin forgrunn. Ser jo en del av kongeriket, og venter bare å få øye på prinsessa. Hadde også likt å vite litt mer om selve bildet, samt hvilken teknikk du har brukt.
Mvh Hans
Magnar J.

Hei Fred.

''Det var en gang en konge som bodde i et Slott''
er det mange eventyr som degyner med.
Dette er magisk.Man kan sette seg ned å skrive et helt eventyr bare med å se på dette bildet.

VAKKERT.

Mvh
Magnar.
Tore B.

Flott!! Eventyr er nevnt og er ganske betegnende på dette bildet. Savner også jeg ørlite grann mer luft over tårnet. Håper du kan dele lærdommen med oss vedr. teknikk!!

Tore
Fred S.

Det var en gang en Photoshop.... . Neida, bildet er ikke så ille i sin originale form heller, men jeg kan alltids si litt om det. Tok det på midten av 80-tallet; dette eventyrslottet ligger i Bayern; vi kom forbi der etter å ha tilbrakt to uker på Istra-halvøya (Kroatia). Den såkalte ''Romantische Strasse'' gjennom deler av syd-Tyskland begynner omtrent der Neuschwanstein ligger. Vi hadde gråvær og mye tåke, men nettopp i tåke fortoner dette slottet seg som noe helt eventyrlig. Det er IKKE fra middelalderen, selv om det ser slik ut; en eller annen eksentrisk bayersk konge bygde det i siste halvdel av 1800-tallet. Bildet er tatt med tele, 200 mm tror jeg, forøvrig ikke med en EOS som jeg har oppgitt, tror jeg hadde en Olympus ettellerannet på denne tiden. Har leflet litt med PS, som sagt, pastellfargene rundt slottet er et resultat av det.
vh Freds
Tore B.

Leflet, er det en kommando under filter??? ;-) Er nysjerrig... Kan du røpe litt mer???

Tore
Eskil O.

Kunne vært illustrasjon til en eventyrbok, soft, fint lys.

Eskil.
Fred S.

Tore B: ''Retrace your steps'', heter det visst i enkelte videospill. Jeg er ikke bestandig i stand til det, når det gjelder å beskrive hvordan et bilde blir til. Det virker på meg som det er veldig mye teknisk ekspertise ute og går her på dotten: Jeg hører desverre ikke til den ekspertisen, men regner meg mer som en ''stunt-fotograf''. Har likevel lært meg å holde meg unna ''filters'', finishen på dette bildet er et resultat av prøving/feiling på ''Levels'', pluss litt USM, pluss litt softing via Gaussian Blur/Levels.
vh freds
Tom A. T.

Drømmende, eventyraktig og pent komponert.
Severdig bilde.
mvh Tom T
Jan B.

Eventyrlig og flott.
Jan B
monica p.

Trøste og bære for et fantastisk bilde.
Flott jobba Fred.
Mvh Monica:-)
Stein Rune B.

Evntyr aktig stemning, kjempe fint
Ole Martin E.

En fin stemning. Synes du har gjort en god jobb i PS. Mvh Olemartin
Stig S.

Må bare slutte meg til dem over; eventyrlig stemning. Likte dette!!

--stig--
Fred S.

Takker hjerteligst for kommentarer. Vi ergret oss temmelig mye over regn og dårlig vær på denne turen, men tåka gjorde i alle fall sitt til å lage eventyrstemningen dere nevner på dette bildet.
vh freds
Jan Ove H.

Hva er dette , Fred?
Jan Ove
Hvis du er våken, så ta en titt på OBUS sine sider. Se på 10 klasse. Der har jeg lagt ut noen bilder av klassen din under tittelen aking
Jóhann Á.

Fred i Eventyrland? Dette var stilig, Fred, og den stemningen du skaper er flott. For meg så gjør den bildet annerledes! Kjekt med litt prøving og feiling! :o)
Fred S.

Våken, Jeg ? Klokka er ikke 12 enda. Det må være du som ikke er helt våken, Jan Ove, hvis du ikke ser hva bildet forestiller !? (Skal se på bildene dine på skolen imorgen.)
Takk for kommentarer begge namsosingene, fint du likte det, Johann
vh fred
Tom E. F.

Et virkelig spennende bilde! Likte godt det diffuse samt den ''voldsomme'' kontrasten mellom nedre venstre og øvre høyre - gir en stor dybde!
mvh Tom
Tove G.

Eventyrlig og vakkert
Toini B.

Alle sier eventyrlig og det er det jo. Flott bilde:))
Ragnar W.

Wow! Eventyrlig flott!
Monika Frisvold V.

Hei

Jeg er på lykke jakt, å kom over dette bildet som en nesten kan tro er klippet ut av eventyr boken.... nydelig vakkert! mvh monika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu