Isen legger seg
Utstyr
  • Nikon Coolpix 885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger296
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_42563} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Avsluttet .

SINNSYKT fet! dritbra bilde:)
steinen trakk kanskje litt mye oppmerksomhet..men dritbra alikevel!
mvh tor
monica p.

Dette var utrolig bra,men stenen må nesten være der, hvis ikke ville det blitt litt kjedelig.
Mvh Monica
Reidun G.

Helt topp Fred !.
Jeg synes så absolutt at stenen hører med, men jeg ville isolert den og trukket ut blåfargen? i alle tonelagene slik at den blir litt mer samstemt med resten av bildet.
Reidun
Stig S.

Ville gjerne hatt med litt mer ''luft'' rundt steinen, samt fulgt Reidun's råd vedr. farge. Bortsett fra det har du fanget situasjonen fint :-)

--stig--
Tom A. T.

Fin komposisjon med stenen som et flott og nødvendig element. Tror som Stig at det med fordel kunne vært litt mer luft rundt steinen.
Bra bilde.
mvh Tom T
Hans-Einar O.

Ville også hatt litt mer ''luft'' rundt steinen. Synes speilingen i vannet gir en fin effekt mot de mer diffuse isformasjonene. Synes egentlig fargetonen er helt grei, og den sto seg godt mot den svarte ramma. Et flott bilde iallefall ;-)
Hans
Jóhann Á.

Dette var veldig bra, Fred. Dette må være et av de beste bildene du har presentert. Når det gjelder litt mere plass rundt stenen er det mulig, men jeg er ikke sikker. Men uansett er bildet og komposisjonen glimrende!!
Fred S.

Hei ! Takk for kommentarer, og ikke minst gode råd og innspill. Der er nå en skulle ha vert en PS-wiz , skjønner jeg, men jeg er desverre ikke særlig flittig til å lese i ABC-boka mi. (PS for Dummies, og sett gjerne en strek under ''Dummy''
Isolere steinen ? Tja, det får jeg vel kanskje til med et eller annet selection-verktøy. Men ''trekke ut blåfargen ''? Og hvordan få mer luft rundt steinen uten å ''rasere'' omgivelsene ?
vh ''The Dummy'
Povl Kjeld H.

Hej Fred.
Sten eller ikke sten, den er med til at give billedet god dybde, flot komp. ingen kritik herfra. Flot billede.
mvh - povl
Ole N. S.

Flott bilde! Er enig om at steinen kansje kunne fått litt mer luft. Speilingen av de to trærne med møtende kroner er en fin detalj-

- Ole
Avsluttet .

Synes dette var bra Fred, spørsmålet blir om det holder tidstesten.
<font color=''#0000FF''>~Ivar~</font>
Avsluttet .

Bra gjengitt ''norsk vinterstemning''. Jeg skulle til å skrive det samme som IT. Jeg tror at abstraksjonene i bildet hadde vært bedre om steinen var fjernet. Jeg ser dens funksjon nå, men lurer på om ikke samme utsnitt, men uten stein, hadde vært bedre...

-k
Steinulf L.

Steinen hører med. Særdeles flott bilde.
Finn M.

Nydelig senhøstbilde. Jeg liker de kryssende linjene i bildet. Jeg blir ikke enig med meg selv om stenen burde vært der eller ikke. Stenen gir bildet dybde, men tar noe av oppmerksonhten bort fra de flotte speilingene i vannet.

mvh Finn
Fred S.

Ja, den steinen... Skjønte at det ville bli litt uenighet om den. Beholdt den for ikke å gjøre bildet for likt det forrige fra samme åsted/ståsted, og synes det er interessant at meningene er såpass delte. Takker hjerteligst for kommentarer, enten dere nå er for eller mot steinen.
vh freds
Espen L.

Hei Fred,
Dette bildet har jeg sett lenge på. Først så jeg bare et mørkt bilde av is/vann, men etter en stund dukket det fram flottte farger og refleksjoner i vannet. Det må vel da bety at dette var et interessant bilde=et bra bilde! Jeg tror jeg vil si meg enig med dem som vil ha steinen fjernet, men samtidig er det i det øvre området hvor steinen er at du har fått med noen fine lyse fargetoner fra himmelen. Men, det er kanskje et forsøk verdt å fjerne både steinen og det mørke partien på høyre side?
Jytte K.

Hej Fred
Mægtig flot billede, god komposition og en meget flot struktur i overfladen, nydeligt, ingen kritik herfra
mvh
Jytte
elisabeth t.

Ja dette likte jeg også. Jeg ville ikke fjernet steinen, komposisjonen fungerer utmerket slik den er : )
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu