Hot Dog
Sifnos, nesten 40 grader i skyggen.
Utstyr
  • Canon Eos 650
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger294
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_41162} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Ragnar L.

Dette er det beste hundebildet jeg har sett her!!! Megafett! Flott komposisjon med vinduet, høyre ''hånd'', ansiktsuttrykket, og ikke minst smilet! (Ville kanskje skarpet det litt i PS? Ville prøvd autolevels og/eller USM.)
Mehrzad G.

Fint hundebilde!

mvh Mehrzad
Steinulf L.

Morsomt. Det er et hundeliv, heter det ikke det?
Bjørnhild S.

Åhh.. søtt hundebilde! Kan se at Sifnos er varm, dakar.
Tarjei Ekenes K.

fett bilde...:-D ! son tarjeiav !
Jóhann Á.

Dette bildet er herlig, Fred! For en posering! Måtte du betale den noe for oppdraget?!?! Det eneste er at øynene ikke kommer frem og bildet kunne blitt oppskarpet litt. Men du store, det er flott bilde uansett!!
Fred S.

Jau, jau: Jeg må visst til å oppgradere de gamle bildene mine i egen bevissthet. Har forsåvidt alltid likt dette bildet (fire år gammelt, minst), men følte likevel at jeg var på tynn is da jeg la det ut. Det kommer kanskje av at jeg stort sett har beveget meg på mer solid is de siste månedene, og dessuten holdt meg til en katagori her på dotten. Takker absolutt for fine kommentarer ! Og Johann, dette var nok en ubetalt fotosession. Har forresten ikke tenkt på bildet som litt uskarpt, det kommer kanskje av at hunden fikk et litt ''grafisk'' preg av en eller annen grunn. (Og at den lukker øynene og henger med tunga i slik en varme er det vel ikke stort å si på)

Kan jo benytte anledningen til å stille et sp.mål til de som måtte dukke opp etter dette innlegget: Sitter med flere gamle lysbilder i ramme (med og uten glass). Hadde nesten glemt disse, men så gjennom dem i går, og fant en del ''muligheter''. Hvordan kan jeg bli kvitt gammelt støv på disse (gjelder særlig de uten glassramme), og vet dere om fotoforretninger anno 2003 tar i mot slike for scanning over på CD ? (Eller kan en fremdeles få laget papirkopier selv om en ikke har hele strimmelen ? ) Dumme sp.mål, kanskje, avslører mye uvitenhet her, men hvis noen skulle vite noe.....
vh FredS
Stein Rune B.

Dette er like bra som før
Kjmpe bilde
Tom A. T.

Skikkelig fin skildring av et ''hundeliv''.
Likte dette.
mvh Tom T
Hans-Einar O.

Skikkelig hot her ja! Dette likte jeg veldig godt. For en stilig type.
Når det gjelder støv på gamle dias kan du prøve med en liten ''blåser'' eller en ultra myk børste. Spør hos en fotoforretning. Dias får du laget papirkopier av selv om de står i ramme. Hvis du ikke vil legge ut så mye kan du prøve Japen Photo postordre (kr. 3,- for 10x15, kr. 19,- for 20x30). De er også på nett.
Mvh Hans
Kent O.

Suveränt bra hundbild!

Mvh
Kent O
Ole Martin E.

Vet jo at du er glad i hunder. Flott bilde! Er det øya eller hunden som heter Sifnos? Prøv en fotobutikk nær deg!!! Hågensen. De gjør begge deler. Mvh Olemartin
Arild S.

Et koselig bilde!

Arild
Nils B.

Det ser ut som om hunde sliter mellom varme og valget om å gidde vandringen til vannskålen. Greit bilde som forteller om varme og din gode smak for detaljer.
mvh Nils
Tom E. F.

Ikke uten grunn at murene slike steder er hvitkalkede. Hunden har opfattet dette, og svaler seg ved å presse seg mot muren. Vanskelig bilde med store kontraster. Du har greid det bra. Ville kanskje lettet de mørkeste tonene noe så det ikke virker så svart.
mvh Tom E. F.
Fred S.

Flott at modellen min slår an ! Så forresten ikke noen vannskål i nærheten, men disse greske hundene (og kattene) finner som regel det de trenger. Sifnos er øya, Ole Martin, herr Hund avslørte ikke identiteten sin. Hågensen, javisst... Vet jo at du scanner bildene dine der, men visste ikke at vanlige kunder.... .
Kanskje du.....? Ringer på deg på et mer kristelig tidspunkt.
vh fred
Tore B.

Veldig bra hundebilde. Hundebilder har lett for å bli bilder kun for hundeinteresserte, men dette kan nytes av alle ;-)

Tore
Stein Rune B.

Dette har jeg kommentert flere ganger.
Det er bare utrolig bra
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu