Senvinter i fjæra
Mitt første bilde på foto.no. (nybegynner) Bildet er tatt i mars da isen var på vei bort, rundt solnedgangstider på ettermiddagen. Er litt is i bildet.
Det var vanskelig å putte bildet i en bestemt kategori - endte opp med ''makro/micro''
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/5.6
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger265
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203543} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Rolf David W.
Hei vellkommen til dotten!!
Vet egentlig ikke hva jeg skal si om dette bildet, på en måte synes jeg det var litt for kjedelig, men likevel er det noe interesant ved det. Tror kanskje det har noe med utsnittet å gjøre. Det er kanskje også litt mye rot i bildet som gjør at det blir kjedelig, men farge og gråtonene i bildet er bra. Kanskje litt for mye utbrendte steder i bildet, noe jeg etter min mening ikke gir noe pluss. Iden er god, men ikke helt gjenomtenkt utførelse. Hvis jeg skulle laget ett lignende bilde ville jeg kuttet både i bunn og topp, og kanskje prøvd å ungå så mye utbrendthet. Ang selve manipulasjonen har jeg lite å utsette, det er veldig fine gråtoner i bildet, og den fargede stenen har nydelige farger. Se forresten mitt første bilde her på dotten. Det er i grunn samme teknikk brukt, men mitt er kanskje litt mere klasisk og tradisjonelt, mens ditt er mere orginalt.
Er ikke noe ekspert, men det er hva jeg synes om bildet ditt.
Keep up the good work ;)

RDW
Vegard V.
Hei!
Er litt enig med Wessel. Det kan virke litt ''rotete''. Trur kanskje det kan komme av, de hvite lyse flekkene. og de to store steinene til høyre. Selve den fargede steinen og de små rundt den, var pent og rolig.
Ellers så syns jeg det var bra!

Stå på!
-VegardVolden
Anne-Lise S.
Hva med et kutt til venstre for den ''hvite'' steinen på høyre side og kutt vekk den hvite ''himmelen'' i samme slengen? Den røde steinen vil da likevel ligge på venstre side i tredelingen, om enn bildet vil bli kvadratisk. Tror det kan fungerer her!

VELKOMMEN TIL DOTTEN! :-)

Blir spennende å følge deg videre..

Anne-Lise
Jon Christian B.
Hørtes ut som et bra forslag, kommer snart en kuttet versjon av bildet. Den hvite stenen er forresten is.
Anne-Lise S.
Hei igjen!

Kunne ikke se at det er is siden den er så hvit. Jeg er bare amatør her inne, og ganske ny selv, så om forslaget mitt er bra ift hvordan andre som virkelig kan fotografere og som er proffe på det ser det, det vet jeg ikke. Men har lært mye her, og tror jeg er i gang med å se nye ting i bilder som jeg ikke så før...

Tips: Svar på kommentarene du får (slik du nå gjorde), og gå inn til andre og kommenter deres bilder, så kommer du til å få mange kommentarer selv, og gode råd fremover! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu